آیا تا به حال هنگام پخت خورشت، با خودتان فکر کردهاید چرا بعضی گوشتها نرم و خوشطعم میشوند و بعضی دیگر سفت و خشک؟ پاسخ در یک نکته ساده اما حیاتی نهفته است: نوع برش گوشت!
یکی از سؤالاتی که اغلب در ذهن مصرفکنندگان شکل میگیرد، این است که آیا گوشت منجمد همان کیفیت و ارزش غذایی گوشت تازه را دارد یا نه.
پختن گوشت همیشه یکی از مراحل حساس آشپزی به شمار میرود. کوچکترین اشتباه در انتخاب دما، زمان یا حتی نوع پخت میتواند باعث شود گوشت، سفت یا بیمزه شود.
گوشت برزیلی، بهدلیل قیمت مناسب، کیفیت صنعتی کنترلشده و دسترسی آسان، در سالهای اخیر جایگاه ویژهای در بازار ایران پیدا کرده است.
پخت گوشت گوساله خورشتی همیشه به زمان زیادی نیاز دارد تا گوشت نرم شود و طعمها به خوبی در آن نفوذ کند. این گوشت معمولاً برای رسیدن به بافت مناسب باید ساعتها روی حرارت ملایم پخته شود.
آیا تا به حال فکر کردهاید که گوشتهایی که در یخچال یا فریزر نگهداری میکنید، چه مدت میتوانند تازه بمانند؟ آیا میدانید که نگهداری نادرست میتواند نه تنها طعم و کیفیت غذاهای شما را تحت تأثیر قرار دهد، بلکه سلامتی شما را نیز به خطر بیندازد.