پختن گوشت همیشه یکی از مراحل حساس آشپزی به شمار میرود. کوچکترین اشتباه در انتخاب دما، زمان یا حتی نوع پخت میتواند باعث شود گوشت، سفت یا بیمزه شود.
گوشت برزیلی، بهدلیل قیمت مناسب، کیفیت صنعتی کنترلشده و دسترسی آسان، در سالهای اخیر جایگاه ویژهای در بازار ایران پیدا کرده است.
پخت گوشت گوساله خورشتی همیشه به زمان زیادی نیاز دارد تا گوشت نرم شود و طعمها به خوبی در آن نفوذ کند. این گوشت معمولاً برای رسیدن به بافت مناسب باید ساعتها روی حرارت ملایم پخته شود.
آیا تا به حال فکر کردهاید که گوشتهایی که در یخچال یا فریزر نگهداری میکنید، چه مدت میتوانند تازه بمانند؟ آیا میدانید که نگهداری نادرست میتواند نه تنها طعم و کیفیت غذاهای شما را تحت تأثیر قرار دهد، بلکه سلامتی شما را نیز به خطر بیندازد.
تغذیه، از مهمترین عواملی است که بهطور مستقیم بر سلامت بدن تأثیر میگذارد؛ و در میان مواد غذایی، "گوشت" نقش برجستهای دارد.
بیات کردن گوشت یکی از تکنیکهای جالب و کاربردی در آشپزی است که نه تنها به ماندگاری بیشتر گوشت کمک میکند، بلکه طعم و بافت آن را نیز بهبود میبخشد.