اغلب افراد ممکن است خورشت مرغ را زیاد دوست نداشته باشند برای همین مرغ بریانی می تواند گزینه ای مناسب برای افرادی باشد که طعم مرغ را به این شکل نمی پسند و حتی مرغ بریانی یکی از غذاهای مجلسی است که برای مهمانی مناسب است.
اغلب افراد ممکن است خورشت مرغ را زیاد دوست نداشته باشند برای همین مرغ بریانی می تواند گزینه ای مناسب برای افرادی باشد که طعم مرغ را به این شکل نمی پسند و حتی مرغ بریانی یکی از غذاهای مجلسی است که برای مهمانی مناسب است. برای تهیه مرغ بریانی حتی می توانید از مرغ برزیلی که اندازه کوچک تری دارد استفاده کنید که کار شما طی فرآیند پخت مرغ راحت تر می شود. در این مقاله با ما همراه باشید تا با طرز تهیه مرغ بریانی مجلسی آشنا شوید.
مواد مورد نیاز برای 4 نفر
۱ عدد متوسط | مرغ کامل |
۵ قاشق غذاخوری | زعفران دم کرده |
۵۰ گرم | کره |
۲ عدد | برگ بو |
۱ عدد بزرگ | فلفل دلمه ای |
۲ عدد متوسط | پیاز |
به اندازه کافی | نمک و فلفل سیاه |
به اندازه کافی | رزماری و پاپریکا |
طرز تهیه مررغ بریانی
ابتدا باید محتویات داخل بدن مرغ را خارج کنید و باید توجه داشته باشید که نباید شکم مرغ را برش بزنید. بعد باید مرغ را به خوبی بشوریید و کنار بگذارید تا آب ان به طور کامل برود.
بعد از خشک شدن مرغ پیاز و فلفل دلمه ای را به صورت خلالی خرد می کنیم و ادویه ها (فلفل، پاپریکا و روزماری) و برگ بو را با هم مخلوط کرده و داخل شکم مرغ را با این ترکیبات پر میکنیم.
در مرحله بعد پس از این که مخلوط پیاز و فلفل دلمه ای را داخل شکم مرغ ریختیم مرغ را در نایلونی قرار می دهیم و حدودا 4 ساعتی در یخچال قرار می دهیم تا طعم این مخلوط به خرد مر برود.
بعد از این اینکه مرغ در یخچال استراحت کرد، مواد داخل آن را خارج می کنیم و حالا 4 قاشق غذاخوری از زعفران غلیظی که دم کردیم را روی بدن مرغ می ریزیم و زعفران را روی تمام قسمت های بدن مرغ ماساژ می دهیم. مجددا مرغ را درون یک ظرف در بسته قرار می دهیم و مرغ را در یخچال قرار می دهیم تا برای 30 دقیقه دیگر در یخچال استراحت کند.
در این مرحله با نخ و سوزن قسمت انتهای شکم مرغ را می دوزیم و بال ها و ران مرغ را جمع کرده و آن ها را با نخ به سمت داخل بدن می بندیم. شکل دوختن بدن مرغ مهم نیست فقط باید به گونه ای باشد که شکل مجلسی مرغ ما حفظ شود.
بعد از دوختن شکم مرغ باید سیخ جوجه گردان را جوری داخل شکم مرغ فرو ببریم که مرغ هنگام چرخیدن جوجه گردان تکان نخورد حالا کره را به همراه باقیمانده زعفران روی حرارت قرار می دهیم تا کره ذوب شود.
سپس مخلوط کره و زعفران را روی بدن مرغ می مالیم و مرغ را درون فری با دمای 220 درجه سانتی گراد قرار می دهیم و اجازه می دهیم مرغ حدودا یک ساعت و نیم به طور کامل بریان شود.
در حین پختن مرغ نیز می توانید هر نیم ساعت یکبار مخلوط کره و زعفران را روی مرغ برزید تا مرغ طعم بهتری بگیرد و بعد از پخت نخ های مرغ را با قیچی بچینید.
برای اینکه مرغ خشک نشود پوست مرغ را نکنید و حتی می توانید مقداری آب کف سینی فر برزید تا بخار شدن آب رطوبت فر را بیش تر کند و مانع از خشک شدن گوشت مرغ شود.
با ۱۵ سال تجربه و فعالیت در حوزه تامین گوشت با تکیه بر کیفیت خوب، قیمت رقابتی و ارسال سفارشات در سریع ترین زمان ممکن توانسته است رضایت مشتریان را جلب کند که این موضوع باعث توسعه ی مشتریان این شرکت شدهاست، رسالت شرکت پخش گوشت فتوحی رضایت مشتریان است و تجربه عملکردی این شرکت خود تضمینی بر تعهد و اجرای این رسالت میباشد.
در حال حاضر این شرکت در حال خدمترسانی به بیش از صد رستوران، ساندویچی، کبابی و شرکت میباشد.
سخن پایانی
در نهایت، تهیه مرغ بریانی مجلسی نیاز به دقت و زمان دارد، اما نتیجه نهایی لذتبخش و شگفتانگیز خواهد بود. با رعایت مراحل مختلف از طعمدار کردن مرغ تا استفاده از زعفران و کره، میتوانید مرغی با طعمی بینظیر و ظاهری مجلسی تهیه کنید که مناسب هر مهمانی و مراسم خاص باشد. این دستور، با روشهای ساده و موادی که در دسترس هستند، به شما کمک میکند تا طعم واقعی مرغ بریانی را در خانه تجربه کنید.
نظر شما: